Skopová kýta s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 1030 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 327.2 mg
 - Vláknina 5913.3 mg
 - Vitamín A 5913.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso bez kůže odblaníme, a nakrájíme na menší kousky, rajčata na kostičky, křen nastrouháme.
 - 
                                2
V hrnci rozpálíme olej, přisypeme maso, orestujeme, občas promícháme a chvíli podusíme, až se šťáva vysmahne. Zalijeme kečupem, přidáme vařené brambory, dušenou rýži, rajčata, nakládané houbičky, osolíme, podusíme a nakonec mimo oheň vmícháme křen.
 - 
                                3
Podáváme v hlubokých talířích s polévkovou lžící.