Kančí maso s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 646 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 1677 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 39.7 mg
 - Draslík 520.8 mg
 - Vláknina 11731.7 mg
 - Vitamín A 11731.7 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Odblaněné kančí maso a odblaněná játra nakrájíme na větší kousky, uzený bůček na kostičky, cibuli nadrobno.
 - 
                                2
V hlubší pánvi rozpustíme sádlo, přisypeme bůček a rozškvaříme na škvarky. Přidáme maso s játry, orestujeme, všechno přendáme do pekáčku, vložíme do trouby, osolíme, opepříme, zakryjeme alobalem a pečeme zvolna půl hodiny.
 - 
                                3
Pekáček odkryjeme, přisypeme cibuli, promícháme a dopečeme. Pokud možno nepodléváme.
 - 
                                4
Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.