Haše z uzeného vepřového kolena
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 660 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 689 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 116.3 mg
 - Draslík 536.5 mg
 - Vláknina 850 mg
 - Vitamín A 850 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uzená kolena zalijeme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme. Vodu slijeme, do hrnce nalijeme čistou vodu a kolena vaříme doměkka.
 - 
                                2
Maso vyjmeme, vykostíme a část tučného masa oddělíme. Osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.
 - 
                                3
Zbylé maso umeleme, přidáme osmaženou cibuli, zamícháme a podle potřeby zalijeme vývarem. Povaříme na hustší kaši.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a nakládaná okurka.