Gratinované uzenářské žebírko
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 633 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 356 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 128.6 mg
 - Draslík 612.1 mg
 - Vláknina 973.8 mg
 - Vitamín A 973.8 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Zprudka je opečeme na oleji.
 - 
                                2
Do výpeku dáme kolečka cibule, nudličky slaniny a šunky a vše orestujeme. Směs rozdělíme na opečené kotlety, posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou. Na každou porci položíme párek. Zapečeme pod rozpáleným grilem v troubě.