Vepřová kotleta v zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 235 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 175 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 69 mg
 - Draslík 343 mg
 - Vláknina 12438 mg
 - Vitamín A 12438 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety naklepeme, osolíme, podlijeme vodou a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a na šťávě z masa podusíme zeleninu.
 - 
                                2
Po změknutí zeleniny vydusíme vodu, zaprášíme moukou, znovu zředíme vodou a povaříme.
 - 
                                3
Přidáme maso a prohřejeme.