Vepřové kotlety s hořčicí, medem a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 103.5 mg
 - Draslík 518.3 mg
 - Vláknina 20 mg
 - Vitamín A 20 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce smícháme hořčici s medem a bílým vínem.
 - 
                                2
Vepřové kotlety naklepeme a potřeme z jedné strany připravenou směsí. Vložíme je do vhodné nádoby s mřížkou a pečeme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 12 minut.
 - 
                                3
Nádobu vyjmeme z trouby, přiklopíme a necháme 5 minut stát.