Vepřové obložené dušenou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 355 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 200 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 67 mg
 - Draslík 467.1 mg
 - Vláknina 3519 mg
 - Vitamín A 3519 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso na sucho opečeme, zaprášíme moukou a podlité vodou dusíme doměkka. Hotové maso přendáme do mísy.
 - 
                                2
Mezitím přidáme do zbylé šťávy několik lžic horké vody, kmín, sůl a šťávu krátce povaříme.
 - 
                                3
Na dobře rozehřátém oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky zbytek nakrájené zeleniny, na plátky nakrájený česnek, sůl a pepř. Vše zalijeme vodou a dusíme.
 - 
                                4
Takto připravenou zeleninou obložíme maso a zalijeme šťávou.