Vepřové maso na balzamikovém octu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 341 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 59.2 mg
 - Draslík 298.3 mg
 - Vláknina 3135 mg
 - Vitamín A 3135 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2108.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve wok pánvi rozpálíme olej, přihodíme nasekaný česnek a orestujeme dozlatova.
 - 
                                2
Přidáme vepřové maso nakrájené na kousky a smažíme dohněda asi 5 minut. Přilijeme ocet a pomerančovou šťávu a povaříme 3 minuty. Nakonec přidáme papriky nakrájené na proužky, osolíme, opepříme. Na talíř rozložíme listy rokety, na ně navršíme masovou směs a posypeme řeřichou.