Sacebeli z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 532 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 45 g
 - Sodík 917 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 86 mg
 - Draslík 563.9 mg
 - Vláknina 4381 mg
 - Vitamín A 4381 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou kýtu opláchneme a nakrájíme přes vlákno tenčí plátky. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme a maso osolíme, opepříme a obalíme v prosáté mouce.
 - 
                                2
Plátky po obou stranách rychleji opečeme v tuku a vyjmeme je.
 - 
                                3
Ve výpeku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, nakrájený česnek a jádra vlašských ořechů. Směs zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vlažným vývarem, rozmícháme, povaříme a dochutíme.
 - 
                                4
Plátky masa ve směsi velmi krátce prohřejeme.
 - 
                                5
Při podávání plátky masa přeléváme šťávou a obkládáme kolečky rajčat a snítkou petrželové natě.