Zvěřinové karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 507 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 136 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 282.5 mg
 - Draslík 573.4 mg
 - Vláknina 2851.5 mg
 - Vitamín A 2851.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Odblaněnou srnčí plec umeleme spolu s vepřovým, přidáme v mléce namočené a vymačkané rohlíky, na drobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a koření a řádně promícháme.
 - 
                                2
Ze směsi tvoříme placičky, které smažíme po obou stranách na oleji.