Slovenské rizoto s vepřovými játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 571 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 69 g
 - Sodík 328 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 307 mg
 - Draslík 490.6 mg
 - Vláknina 8083.8 mg
 - Vitamín A 8083.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.6 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 31.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěná, na kostky nakrájená játra, oloupanou, na kostičky nakrájenou mrkev, očištěné, na plátky nakrájené houby. Vše dusíme do měkka.
 - 
                                2
Zvlášť udusíme rýži a již měkkou ji promícháme s játry, Přidáme okapaný hrášek, rizoto podle chuti osolíme a opepříme, vše ještě chvíli podusíme.
 - 
                                3
Podáváme s červenou řepou.