Zabijačkový bůček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 621 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 61 g
 - Sodík 1759 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 735.3 mg
 - Draslík 347.1 mg
 - Vláknina 1270.2 mg
 - Vitamín A 1270.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a nakrájíme jej na menší kousky.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmahneme na tuku.
 - 
                                3
Do základu přidáme maso, osolíme je, opepříme, přidáme mleté nové koření, majoránku a podusíme. Podlijeme teplým vývarem, přidáme třený česnek a dusíme pod poklicí téměř doměkka.
 - 
                                4
Potom k masu přidáme odblaněný, opláchnutý a na malé kousky nakrájený vepřový mozek a spolu s masem krátce podusíme.
 - 
                                5
Nakonec pokrm podle potřeby dosolíme, dokořeníme a krátce podusíme.