Vepřová játra pečená na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 881 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 312.4 mg
 - Draslík 308.7 mg
 - Vláknina 855.6 mg
 - Vitamín A 855.6 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na hranolky nebo proužky.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na tuku. Přidáme játra, vše rychle osmažíme za stálého promíchávání, přidáme kmín, pepř a drcenou majoránku a pod poklicí krátce podusíme.
 - 
                                3
Nakonec játra osolíme, vše promícháme a ještě podusíme.