Restovaná játra na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 328 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 426.4 mg
 - Draslík 384.5 mg
 - Vláknina 1217.7 mg
 - Vitamín A 1217.7 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nasekáme nadrobno, rozklepnutá vejce chutíme solí. Játra propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme je na menší kousky.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme cibuli, potom přidáme kousky masa, které zasypeme chilli kořením, kmínem a restujeme, než se maso zatáhne. Nakonec do orestované masové směsi přilijeme osolená vejce a restujeme jen tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.
 - 
                                3
Takto připravená játra podáváme teplá s rýží, bramborami, nebo bramborovými placičkami a zeleninovou oblohou.