Vepřová směs
Suroviny
- 200 g Játra vepřová
 - 100 g Slanina vepřová
 - 150 g Vepřové plíce
 - 200 g Sádlo vepřové škvařené
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 2 kávová lžička Omáčka Kari
 - 2 ks Cibule
 - 1 ks Citrony
 - 2 ks Rajčata
 - 3 ks Feferony
 - 2 stroužek Česnek
 - 0.5 kg Vepřová kýta
 - 3 polévková lžíce Kečup
 - 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
 - 2 polévková lžíce Hořčice
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 967 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 84 g
 - Sodík 626 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 371.3 mg
 - Draslík 971.9 mg
 - Vláknina 5562.5 mg
 - Vitamín A 5562.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 61.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na sádle je osmažíme. Dáme stranou a přikryjeme, aby nevychladly.
 - 
                                2
V jiné pánvičce a na čistém sádle spolu s cibuli osmažíme na tenké proužky nakrájená játra, plíce, slaninu nakrájenou na větší plátky, na kolečka česnek a rajčata.
 - 
                                3
Před dokončením smažení do pánvičky přidáme kečup, feferonky, koření, podle chuti přisolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.