Grilovaná žebra v omáčce hoisin
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 740 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 58 g
 - Sodík 1465 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 162.4 mg
 - Draslík 509.2 mg
 - Vláknina 1280 mg
 - Vitamín A 1280 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vložíme vepřová žebra do velkého hrnce a zalijeme slanou vodou s octem tak, aby byla úpně ponořena. Vaříme na mírném ohni 20 minut, potom necháme okapat a ještě je osušíme papírovou utěrkou.
 - 
                                2
Mezitím, co se žebra vaří, vložíme na pánev všechny ingredience na marinádu, povaříme je 8 minut, dokud omáčka nezhoustne. Vychladlou omáčkou potom bohatě potřeme žebra, na střední teplotu grilujeme 40 minut, stále je otáčíme a potíráme marinádou, až jsou lesklá a propečená.