Srnčí biftek minutka
Suroviny
- 600 g Srnčí kýta
 - 20 g Kari koření
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
 - 5 ks Vejce slepičí
 - 6 stroužek Česnek
 - 1 dl Olej olivový extra panenský
 - 2 polévková lžíce Kečup ostrý
 - 2 polévková lžíce Hořčice
 - 1 polévková lžíce Omáčka pikantní worcesterová
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 604 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 290 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 306.7 mg
 - Draslík 213.6 mg
 - Vláknina 3770.3 mg
 - Vitamín A 3770.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy rozklepneme vejce, přidáme hořčici, posypeme pálivou paprikou, kari kořením, dáme oloupaný, na kolečka nakrájený česnek, přilijeme worcester, kečup, olej.
 - 
                                2
Maso nakrájíme na plátky, lehce přes fólii naklepeme a naskládáme do mísy, ve které máme připravenou marinádu. Naloženou směs dáme na chladné místo na celou noc marinovat.
 - 
                                3
Bifteky vyjmeme z marinády a s co největším množství marinády je na pánvi zprudka restujeme doměkka.