Kančí plátky v jogurtu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
 - Sacharidy 61 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 808 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 81.8 mg
 - Draslík 632 mg
 - Vláknina 16970 mg
 - Vitamín A 16970 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.3 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky nalijeme bílý jogurt, přidáme vejce, rozkvedláme, vsypeme prolisovaný česnek, Podravku, Solamyl a důkladně rozmícháme. Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme na hodinu do jogurtové marinády.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej, plátky masa vyjmeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji z obou stran do zlatova. Kančí plátky upravíme na talíře, podáváme s pečeným bramborem.