Kuřecí džuveč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1089 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 73 g
 - Sodík 942 mg
 - Bílkoviny 90 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 564.1 mg
 - Draslík 922 mg
 - Vláknina 943.5 mg
 - Vitamín A 943.5 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.7 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Když má růžovou barvu, přidáme omyté naporcované kuře a restujeme ještě spolu s cibulí.
 - 
                                2
K masu přidáme sůl, rajčatový protlak, sladkou papriku, a kuřecí vývar z kostí. Vše promícháme a pod pokličkou dusíme do měkka.
 - 
                                3
Porce kuřete dáme do ohnivzdorných misek i s omáčkou.
 - 
                                4
V kysaném mléce si rozmícháme vajíčka, osolíme a rozlijeme do každé misky, které dáme do dobře vyhřáté trouby zapéct.
 - 
                                5
 - 
                                6