Cizrnový salát s feta sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 571 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 21.3 mg
 - Draslík 279.6 mg
 - Vláknina 9570.8 mg
 - Vitamín A 9570.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nasypeme oregano, pepř a chilli. Koření zamícháme a přidáme na kostičky nakrájený feta sýr, na který se koření nalepí.
 - 
                                2
Do mísy přilijeme citronovou šťávu, olivový olej a promícháme. Necháme 10 minut odležet.
 - 
                                3
Mezitím si můžeme přecedit cizrnu, nakrájet rajčata a nahrubo nasekat listy řeřichy. Zbylé suroviny přidáme do mísy a promícháme. Ihned můžeme podávat.