Kozí sýr s medem na perníku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 544 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 413 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 70.7 mg
 - Draslík 177.2 mg
 - Vláknina 3235 mg
 - Vitamín A 3235 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Perník nakrájíme na plátky a opečeme nasucho v topinkovači. V misce smícháme med se skořicí, kozí sýr nakrájíme na silnější plátky, které obalíme ve směsi medu a skořice. V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přiložíme plátky sýra a osmažíme z obou stran do zlatova.
 - 
                                2
Na každý plátek perníku položíme porci smaženého sýra, posypeme posekanou pažitkou a podáváme.