Papriky plněné sýrovou nádivkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 373 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 25 g
- Sodík 186 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 299.3 mg
- Draslík 256.6 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 392 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Papriky skrojíme, omyjeme a zbavíme semen. 
- 
                                2Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. 
- 
                                3Do kastrolu nalijeme mléko, přidáme nahrubo nastrouhaný sýr a jen necháme roztát. Najemno nakrájenou cibuli podusíme na lžičce másla a přidáme ji k sýru. Nakonec přidáme uvařená, nadrobno nakrájená vejce. Osolenou a opepřenou směsí naplníme připravené papriky. 
- 
                                4V kastrole rozehřejeme zbylé máslo, přidáme rajčatový protlak, stejné množství vody a papriky uzavřené skrojenými vršky dusíme doměkka. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        