Hruškový salát se sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 294 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 18 g
- Sodík 605 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 178.1 mg
- Draslík 382 mg
- Vláknina 9200 mg
- Vitamín A 9200 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté hrušky oloupeme, nakrájíme na tenké proužky a ihned pokapeme citronovou šťávou. 
- 
                                2Hrušky promícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, salámem nakrájeným na nudličky a s uvařenými, nasekanými vejci. Nakonec zlehka vmícháme rozšlehaný jogurt. Necháme asi 1 hodinu odležet v chladu. 
- 
                                3Před podáváním posypeme salát mletou paprikou. Můžeme podávat s toastovým chlebem potřeným máslem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        