Pečená zelenina se sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 188 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 10 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 3.4 mg
- Draslík 851.2 mg
- Vláknina 13035 mg
- Vitamín A 13035 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 125.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Zeleninu (kromě cibule a česneku) očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky. 
- 
                                2Plátky zeleniny vsypeme do zapékací nádoby, posypeme provensálským kořením, přidáme nakrájený oloupaný česnek a cibuli. Zalijeme olejem rozmíchaným s drceným lněným semínkem a posypeme nastrouhaným sýrem. 
- 
                                3Zeleninu zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        