Ravioli s tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 596 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 2543 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 103.7 mg
 - Draslík 198.2 mg
 - Vláknina 3285 mg
 - Vitamín A 3285 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Do mixéru vložíme parmezán, ovčí sýr, tymián, česnek a rozmixujeme. Přilijeme panenský olej, přimícháme oříšky, podle chuti sůl, pepř a promícháme s těstovinami. Ochucené ravioli rozdělíme na talíře a podáváme.