Králičí maso s tvarohovou zálivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 626 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 367 g
 - Sodík 75 mg
 - Bílkoviny 59 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 98.7 mg
 - Draslík 1794 mg
 - Vláknina 23030 mg
 - Vitamín A 23030 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 314.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, opečeme na másle. Přidáme omytou, na růžičky rozebranou kapustu a oloupanou, na kousky nakrájenou mrkev, podlijeme trochou vody, dusíme do měkka.
 - 
                                2
Tvaroh promícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí a pažitkou, podle potřeby mírně zředíme vodou, aby vznikla hladká omáčka.
 - 
                                3
Omáčkou přelijeme porce králíka a zeleninu.