Tvarohový dezert s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 249 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 7.5 mg
 - Draslík 118.8 mg
 - Vláknina 1912 mg
 - Vitamín A 1912 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka omyjeme a oloupeme, podusíme v trošce vody.
 - 
                                2
Jablka necháme vychladnout a rozmixujeme je s cukrem, tvarohem a citronovou šťávou.
 - 
                                3
Dezert rozdělíme do mističek a dáme vychladit.