Francouzský medový chléb
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 462 kcal
 - Sacharidy 104 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 38 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 86 g
 - Cholesterol 100.1 mg
 - Draslík 338.2 mg
 - Vláknina 2405.2 mg
 - Vitamín A 2405.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Velmi zlehka ohřejeme na pánvi med a cukr, dokud se nám vzájemně nepropojí a směs se nepotáhne. Poté med dáme do mísy, přidáme mouku, prášek do pečiva, pomerančovou kůru, vejce a mléko.
 - 
                                2
Těsto nyní pořádně promícháme a nalijeme do olejem vymazané formy na chléb. Z vrchu zakryjeme potravinářským papírem, aby se chleba nepřipékal. Pak už jen dáme do trouby a pečeme na 200 stupňů Celsia cca hodinu a 15 minut.