Těstovinový salát s tuňákem
Suroviny
- 250 g Okurky nakládané
 - 250 g Těstoviny konzumní
 - 1 ks Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
 - 1 ks Tuňák v oleji
 - 5 ks Vejce slepičí
 - 1 ks Paprikové lusky čerstvé
 - 1 ks Kukuřice cukrová nakládaná
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Chilli koření mleté
 - 6 polévková lžíce Majolka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 790 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 242.9 mg
 - Draslík 286.4 mg
 - Vláknina 7353.2 mg
 - Vitamín A 7353.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dle návodu uvaříme těstoviny a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Slijeme hrášek a kukuřici, okurky a papriku nakrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Uvaříme natvrdo vajíčka.
 - 
                                4
Slijeme šťávu z tuňáka.
 - 
                                5
Vše promícháme, přidáme majonézu a dochutíme solí a pepřem a chilli.