Kotlety na víně a ovoci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2159 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 74 g
 - Sodík 1652 mg
 - Bílkoviny 324 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 1291.2 mg
 - Draslík 5506.2 mg
 - Vláknina 8739.8 mg
 - Vitamín A 8739.8 mg
 - Vitamín B6 9.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.6 mg
 - Vitamín E 4.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety pokapeme vínem a necháme v lednici půl hodiny marinovat. Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Oloupané a odblaněné pomeranče nakrájíme také na kousky.
 - 
                                2
Maso osušíme, osolíme, opepříme a zprudka pečeme z obou stran na oleji. Do výpeku vložíme jablka a pomeranče, po chvilce opékání přilijeme marinádu a tři minuty vše dusíme. Pokrm ihned podáváme.