Kuřecí čtvrtky pečené na borůvkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 824 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 1062 mg
 - Bílkoviny 77 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 38.5 mg
 - Vláknina 10900 mg
 - Vitamín A 10900 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Borůvky přebereme, opláchneme studenou vodou, necháme je okapat a pak mírně rozmačkáme.
 - 
                                2
Kuřecí čtvrtky omyjeme, osušíme, osolíme a dáme do pekáče, který jsme vymazali máslem. Posypeme grilovacím kořením, podlijeme vodou a přiklopené pečeme v troubě, předehřáté na 220 stupňů. Když maso změkne, přidáme k němu borůvky a bez pokličky ho dopečeme, až má zlatavou křupavou kůrku. Během dopékání ho přelíváme výpekem s borůvkami.