Hruškový salát s vanilkovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 36 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 158.1 mg
 - Draslík 140.1 mg
 - Vláknina 7280 mg
 - Vitamín A 7280 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 620.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté hrušky nastrouháme nahrubo a zakapeme citronovou šťávou, aby nezhnědly. V hrnci ohřejeme mléko, do vlažného vsypeme a důkladně rozmícháme vanilkový puding, povaříme. Žloutky utřeme s cukrem a vanilkovou trestí, přilijeme uvařený pudink a důkladně vymícháme do krémové konzistence. Nastrouhané hrušky vrstvíme v misce nebo poháru s vanilkovým krémem, podáváme vychlazené.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            