Jablečný kompot z domácí pekárny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 182 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 47 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 112.1 mg
 - Vláknina 4205 mg
 - Vitamín A 4205 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jádřinců. Pak je nakrájíme na čtvrtky nebo na kousky.
 - 
                                2
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy bez nasazených míchadel vložíme nakrájená jablka, přilijeme vodu, přidáme cukr, skořici a hřebíček. Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro pečení a pekárnu zapneme.
 - 
                                3
V průběhu programu zkontrolujeme měkkost ovoce, v případě potřeby pekárnu vypneme a program ukončíme dříve.