Salát z hlávky zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 368 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 409.7 mg
 - Vláknina 13662.5 mg
 - Vitamín A 13662.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme zelí a polovinu dáme na 3 minuty do vařící osolené vody.
 - 
                                2
Poté přecedíme a dáme do mísy na druhou polovinu syrového zelí.
 - 
                                3
Přidáme citronovou šťávu, zamícháme a na 15 minut zakryjeme utěrkou.
 - 
                                4
Přidáme další nakrájené suroviny.