Treska smažená s mangem
Suroviny
- 175 g Mrkev kořen
 - 450 g Treska aljašská
 - 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
 - 1 ks Mango
 - 1 ks Paprika zelená
 - 1 ks Paprika červená
 - 1 ks Cibule červená
 - 1 dl Šťáva z růžových grepů
 - 1 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 2 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
 - 1 polévková lžíce Limetková šťáva
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 214 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 105 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 41.6 mg
 - Draslík 646.5 mg
 - Vláknina 7132.8 mg
 - Vitamín A 7132.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.8 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na tenké tyčinky pokrájíme očištěnou mrkev. Olej rozehřejeme v předehřátém woku a osmahneme na něm pokrájenou cibuli, mrkev a papriku.
 - 
                                2
Tresku pokrájíme na kostky. Oloupeme mango a dužinu oškrábeme z pecky, pokrájíme ji na tenké plátky. Do woku přidáme mango a tresku a smažíme 5 minut.
 - 
                                3
Smícháme v misce solamyl, ovocnou a limetkovou šťávu, sójovou omáčku a nalijeme směs do woku. Vaříme, dokud nezačne směs houstnout.
 - 
                                4
Hotový pokrm posypeme koriandrem a podáváme.