Aljašská treska na roštu s bylinkovým máslem (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1270 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 62.2 mg
 - Draslík 635 mg
 - Vláknina 1933 mg
 - Vitamín A 1933 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.8 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, mírně opepříme, osolíme a necháme krátce odležet v chladničce.
 - 
                                2
Potom jednotlivé porce potřeme olejem a upečeme na roštu. V průběhu pečení tresku potíráme olejem.
 - 
                                3
Po upečení rybu zdobíme bylinkovým máslem.
 - 
                                4
Ihned podáváme.