Treska v páře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Zázvor celý
  • 400 g Treska aljašská
  • 60 g Paprika zelená
  • 60 g Cibulka jarní
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 220 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 1118 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 991.2 mg
  • Vláknina 3680 mg
  • Vitamín A 3680 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.6 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu potřeme zvenkui zevnitř směsí strouhaného zázvoru soli a pepře. Do dutiny vložíme pepriku a jarní cibulku.

  • 2

    Vložíme na bambusový pařák do woku s vařící vodou. Bambusový pařák přikryjeme poklicí a rybu v páře dusíme tak dlouho, dokud není maso hotové a nejde dobře od kosti. Horké podáváme.

Komentáře k receptu