Treska v páře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 220 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1118 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 991.2 mg
- Vláknina 3680 mg
- Vitamín A 3680 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.6 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu potřeme zvenkui zevnitř směsí strouhaného zázvoru soli a pepře. Do dutiny vložíme pepriku a jarní cibulku.
-
2
Vložíme na bambusový pařák do woku s vařící vodou. Bambusový pařák přikryjeme poklicí a rybu v páře dusíme tak dlouho, dokud není maso hotové a nejde dobře od kosti. Horké podáváme.