Candát na houbách
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 31 g
- Sodík 162 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 36.7 mg
- Draslík 203 mg
- Vláknina 2000 mg
- Vitamín A 2000 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vykostěnou a omytou rybu naporcujeme, osolíme a opečeme na oleji. 
- 
                                2Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní porce opečeného candáta a posypeme jemně nakrájenými, podušenými houbami. Osolíme a zalijeme kysanou smetanou. 
- 
                                3Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        