Candát na roštu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 3 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 3 mg
- Draslík 2 mg
- Vláknina 406.8 mg
- Vitamín A 406.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné a omyté porce candáta osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka je obalíme v mouce, lehce potřeme rozpuštěným máslem. 
- 
                                2Připravené porce urovnáme na rošt a pečeme. Během pečení rybu stále potíráme máslem. 
- 
                                3Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        