Candát na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 1500 g Candát obecný
  • 50 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 120 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 97 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 3 mg
  • Draslík 2 mg
  • Vláknina 406.8 mg
  • Vitamín A 406.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté porce candáta osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka je obalíme v mouce, lehce potřeme rozpuštěným máslem.

  • 2

    Připravené porce urovnáme na rošt a pečeme. Během pečení rybu stále potíráme máslem.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu