Kantonská rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 963 kcal
 - Sacharidy 89 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 2348 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 88 g
 - Cholesterol 285 mg
 - Draslík 468.7 mg
 - Vláknina 8271 mg
 - Vitamín A 8271 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Olej rozehřejeme v hluboké pánvi a vlijeme do něj rozšlehaná, osolená vejce.
 - 
                                2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájený pórek, šunku, vařené slepičí maso, černé houby, podušené žampiony nakrájené na plátky a kapii nakrájenou na jemné plátky a vše pečlivě promícháme s vařenou rýží. Ochutíme solí, pepřem, glutasolem a promícháme.
 - 
                                3
Vše ještě krátce prohřejeme.
 - 
                                4
Při podávání posypeme pokrm omytou, jemně nakrájenou petrželovou natí.