Vepřové kotlety se zeleninovými nudlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 729 kcal
 - Sacharidy 82 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 467 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 82 g
 - Cholesterol 81 mg
 - Draslík 480.3 mg
 - Vláknina 1839.8 mg
 - Vitamín A 1839.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 68.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej s máslem, maso na něm opékáme po každé straně 5 minut.
 - 
                                2
Nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                3
Očištěné, na nudličky pokrájené papriky a na špalíčky nakrájené jarní cibulky opékáme asi 4 minuty na rozehřátém oleji. Osolíme, opepříme a vmícháme uvařené nudle. Rozdělíme na talíře a obložíme kotletami.
 - 
                                4
Pokrm ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.