Špagety s hráškem a sýrovým krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 860 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 41 g
 - Sodík 269 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 84 g
 - Cholesterol 8.5 mg
 - Draslík 423.3 mg
 - Vláknina 12468.2 mg
 - Vitamín A 12468.2 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme těstoviny, hrášek a fazolky a povaříme cca 4min, až budou špagety al dente. Scedíme a trochu vody odložíme.
 - 
                                2
Těstoviny promícháme se lžící olivového oleje.
 - 
                                3
Utřeme hladký krém z lučiny, brynzy, rozdrceného česneku, nasekané petrželky, zbytku oleje, špetky soli a pepře.
 - 
                                4
Do hlubších talířů rozdělíme trochu sýrového krému a porci těstovin. Podáváme teplé, posypané strouhaným parmazánem a se zbylým krémem.