Chlebová polévka se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 158 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 266 g
 - Sodík 199 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 5.8 mg
 - Draslík 725.7 mg
 - Vláknina 16025.2 mg
 - Vitamín A 16025.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 107 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mrkev, petržel a celer oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme ji najemno. Petrželku omyjeme a okapanou najemno nasekáme.
 - 
                                2
V hrnci rozehřejeme sádlo a osmahneme na něm nakrájenou cibuli a zeleninu. Pak přilijeme vodu, přivedeme ji k varu, rozpustíme v mí Masox, přidáme nastrouhaný chléb, ochutíme kmínem , opepříme, osolíme, důkladně promícháme a necháme ještě přibližně 15 minut vařit.
 - 
                                3
Polévku podáváme posypanou jemně nasekanou petrželkou.