Fazole s kuřecím masem z jednoho hrnce
Suroviny
- 1 kostka Bujón hovězí
 - 2 kávová lžička Tymián čerstvý
 - 1 ks Grilované kuřecí stehno
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Bobkový list
 - 2 ks Brambory
 - 1 ks Maďarská klobása
 - 1 balení Fazole v tomatové omáčce
 - 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
 - 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 221 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 2424 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0.4 mg
 - Draslík 921 mg
 - Vláknina 14347 mg
 - Vitamín A 14347 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.7 mg
 - Vitamín E 3.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozpálíme olej a opečeme na něm cibuli dosklovita. Poté přidáme paprika a chvíli opékáme. Poté přidáme kuřecí stehno, tymián a bobkový list a zalijeme horkou vodou tak, aby bylo stehno téměř celé ponořené.
 - 
                                2
Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu, přidáme masox a vaříme 30 minut doměkka.
 - 
                                3
Poté přidáme fazole i s nálevem, oloupané a nakrájené brambory a klobásu nakrájenou na půlkolečka a vaříme 10 minut.
 - 
                                4
Poté vyjmeme kuře, zbytek pořád vaříme (budeme vařit ještě asi 30 minut). Až kuře trochu vychladne, tak z něj stáhneme kůži a vidličkou ho natrháme na kousky, které vrátíme do hrnce.
 - 
                                5
Vaříme do té doby, dokud se nevypaří přebytečná tekutina. Od vyjmutí kuřete to je asi 30 minut.