Zeleninový nákyp
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 54 g
 - Sodík 185 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 129.7 mg
 - Draslík 271.5 mg
 - Vláknina 4672.1 mg
 - Vitamín A 4672.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou zeleninu uvaříme a nadrobno nakrájíme.
 - 
                                2
Z mouky, másla a mléka připravíme bešamel. Do prochladlého vmícháme vejce a zeleninu a okořeníme solí, sekanou petrželkou a špetkou muškátového květu.
 - 
                                3
Zapečeme v máslem vymazané zapékací míse.