Drůbeží polévka s kysanou smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 212 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 196.4 mg
 - Vláknina 1860.5 mg
 - Vitamín A 1860.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drůbeží žaludky dobře očistíme a nakrájíme, cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                2
V silnostěnném hrnci na tuku osmažíme cibuli, přidáme žaludky, krátce osmažíme, zalijeme vodou. Přidáme kmín, sůl, bujon a vaříme, až jsou žaludky poloměkké. Poté přidáme žampiony a polévku dovaříme.
 - 
                                3
Do hotové polévky vlijeme smetanu rozšlehanou s moukou a necháme alespoň deset minut probublávat.