Roštěnky s hořčicovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 432 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 118.3 mg
 - Draslík 410.9 mg
 - Vláknina 900.8 mg
 - Vitamín A 900.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté maso rozkrájíme na plátky, naklepeme a po obvodu nařízneme. Osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném sádle z obou stran opečeme. Maso z pánve vybereme, do sádla vložíme nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do zlatova. Naskládáme na ni zpátky roštěnky, zalijeme vývarem, vložíme nasekanou feferonku. Pod pokličkou dusíme do měkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyndáme, poklademe na jednotlivé talíře. Zbylou šťávu vydusíme na tuk, přidáme hořčici, přilijeme jogurt, vše dobře promícháme a prohřejeme. Připravenou omáčkou přelijeme porce roštěnek na talíři. Nakonec přidáme vhodnou přílohu, posypeme nasekanou petrželkou kudrnkou a jídlo podáváme.