Červené fazole v olivovém oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 396 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 313.7 mg
 - Vláknina 10774 mg
 - Vitamín A 10774 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli na drobno pokrájíme, necháme osmažit na olivovém oleji, přidáme pokrájenou mrkev, oloupané stroužky česneku a protlak. Osolíme, ocukrujeme a podlijeme vodou, krátce povaříme.
 - 
                                2
K připravené omáčce vmícháme červené fazole, necháme ještě chvíli povařit.
 - 
                                3
Podáváme vychlazené, posypané sekanou petrželkou a zdobené plátky citrónu.