Salát hruškový s rokfórem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 115 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 190 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 9.4 mg
 - Draslík 332.9 mg
 - Vláknina 7787.5 mg
 - Vitamín A 7787.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky dáme sýr a rozmačkáme ho. Vmícháme jogurt, přidáme pažitku a pepř. Na kousky natrháme listy rossa, salátové čekanky a kadeřavého salátu. Dáme na talíře.
 - 
                                2
Rozčtvrtíme hrušky, odstraníme jádřinec a pokrájíme na plátky. Plátky hrušky vyrovnáme na listy salátu.
 - 
                                3
Přelijeme hrušky zálivkou a podáváme.